Be part of progress

ASML helpt toonaangevende technologiebedrijven zoals Intel, Samsung en TSMC om semiconductorchips in massa te produceren. Hardware, software en services komen samen in onze belangrijkste technologie: het lithografiesysteem. Met deze systemen kunnen onze klanten steeds kleinere structuren in silicium maken om de functionaliteit van chips te verhogen en de productiekosten te verlagen. Zo dragen we bij aan de innovatieve chiptechnologie waarmee 's werelds grootste uitdagingen worden aangepakt.
ASML heeft meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd, waaronder 7,000 R&D engineers. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Veldhoven en we hebben meer dan 60 kantoren in 16 landen.

Met plezier duurzaam en innovatief ondernemen vanuit onze gezamenlijke passie voor techniek!

Op 30 april 2013 kreeg Nederland er een koning bij: QING! Wij zijn een eigenzinnig ingenieursbureau, jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. QING is sterk in ontwikkeling, de wereld van techniek is tenslotte continu in beweging.
Smart Industry en de Energietransitie zijn hot items. Technieken ontwikkelen zich vliegensvlug, denk aan data-analysis, 3D printing, Virtual en Augmented Reality. Deze ontwikkelingen creƫren veel mogelijkheden voor ons werk.
QING is ook continu in beweging en zoekt technici die het een uitdaging vinden deze ontwikkelingen te volgen en in te zetten om onze dienstverlening te verbeteren.
Benieuwd naar QING? Volg ons op social media of kom gerust een keer langs op een van onze vestigingen, wel even bellen. tot ziens!

Heidenhain

Op zoek naar een afstudeerstage met baangarantie?

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie en kan jij niet wachten om al je opgedane kennis in de praktijk te brengen? Connetix is jouw partner bij het vinden van een geschikte afstudeerstage of een interessante startersfunctie. Wij richten ons als recruitmentbureau op young professionals met een Hbo- of WO-achtergrond binnen de techniek.
Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, zijn wij in staat om jou de meest geschikte en passende vacatures aan te bieden. Nu de markt zich aantrekt en het aanbod toeneemt, is het voor jou als young professional belangrijk om persoonlijke hulp te krijgen bij het vinden van de juiste functie en de juiste werkgever.
Wij bieden jou hierbij hulp door inzichtelijk te maken welke interessante startersfuncties er zijn.

Sponsor ASML
Sponsor QING
Sponsor Heidenhain
Sponsor Connetix