Kybernetes
Eerstejaarsweekend

Leer je medestudenten kennen tijdens een supertoffe ervaring!

11e Eerstejaarsweekend

16 tot en met 18 augustus

Ga mee naar het Eerstejaarsweekend (EJW) van de opleiding Mechatronica en leer op een open manier je medestudenten kennen! Maak alvast nieuwe vrienden voordat de studie begint. Het EJW begint in Delft met een leuke openingsactiviteit terwijl je Delft ontdekt. Daarna gaan we door naar Austerlitz waar de rest van het weekend plaatsvind. Daar zijn gezellige activiteiten en aan het einde een spetterend eindfeestje om het nieuwe vriendschappen te vieren. Hierna zetten we je af bij de OntvangsWeek (OWEE) van Delft, waar je nog een week kennismaakt met het Delftse studentenleven.

Tijdens het eerstejaarsweekend wordt er veel gelachen, samengewerkt en gefeest. Voor je het weet is het afgelopen!

Schrijf je nu in!! Vergeet niet de Instagram te volgen!

Check de foto's van een vorige editie

Veelgestelde vragen

Andere vraag? Stuur het naar ejw@kybernetes.nl
Houdt ook deze pagina in de gaten.

Van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus

De startlocatie is Delft.
De kampeerlocatie is Woudenbergseweg 47, 3711AA, Austerlitz

Wij zorgen voor de overstap naar de OWEE Delft, dus zorg dat je je daar ook op voorbereid met inpakken!

Dat is nog allemaal een verassing. De commissie is keihard aan het werken om er een leuk onvergetelijk weekend van te maken.


Maar een klein geheimpje. Tijdens dit weekend worden verschillende activiteiten georganiseerd, georiƫnteerd op gezelligheid en teamwork (klinkt allemaal heel flauw, maar het is prettig als je straks al wat bekende gezichten ziet). Elke avond is er een borreltje beschikbaar

Dit ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Maar met een grote groep nieuwe studenten zal er altijd wel iemand zijn met wie jij een klik hebt. Zo niet, zijn er genoeg activiteiten in teamverband en we weten allemaal dat competitie ons samen brengt. Je zal genoeg contact hebben met je toekomstige medestudenten.

Nee dit is absoluut geen ontgroening! Kybernetes is een studievereniging van de opleiding en geen studentenvereniging. Kybernetes streeft naar een combinatie van studeren en gezelligheid. Door middel van leuke activiteiten, gezellig borreltje of een filmavond. Wees dus niet bang voor een ontgroening! Maar kan wel tegen een klein stootje.

Twee weken voor het weekend zal een definitieve paklijst naar je opgestuurd worden. Zodat jij rustig alles netjes kan inpakken wat je nodig hebtgedurende dit weekend.