Kybernetes gaat naar Walibi!

Op donderdag 11 mei organiseert Kybernetes een dagje naar Walibi Holland. Walibi Holland is een groot attractiepark in Biddinghuizen met veel achtbanen. In een attractiepark is erg veel Mechatronica terug te vinden en daarom gaan we naast ons dagje Walibi na sluitingstijd ook een backstagetour doen door het park!

Tijdens deze tour gaan we onder andere een kijkje nemen onder verschillende achtbanen, lanceermechanismen, machinekamers en schakelkasten. Na deze tour zullen we exact weten hoe de attracties werken en hoeveel techniek erachter zit. De tour duurt twee uur en zal langs verschillende attracties gaan, tijdens de tour is er gelegenheid om vragen te stellen.

Uiteraard moeten we ook naar het pretpark toe en ook dat heeft Kybernetes geregeld. We gaan natuurlijk wel in stijl naar het park en daarom heeft Kybernetes een party bus gehuurd. Zo hebben we heen en terug al gelijk een feestje!
Mocht je enthousiast geworden zijn en jezelf willen opgeven, dan kan dit via deze link: https://goo.gl/forms/Hy4S5hLYvBChTnrm1

Geef je snel op want er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!
Kosten voor leden zijn 40 euro, niet leden betalen 55 euro. Kybernetes leden hebben voorrang in de aanmeldingen!