Kybernetes
Eerstejaarsweekend

Leer je nieuwe medestudenten alvast kennen!

Meld je aan!

15 t/m 18 augustus

Met aansluiting op de OWee!

Beperkt aantal plaatsen

Dus schrijf je snel in!

Veelgestelde vragen

En hun antwoorden

Donderdag ochtend verzamelen we op de HHS in Delft. Hierna gaan we naar een nog geheime locatie. Tijdens dit weekend worden verschillende activiteiten georganiseerd georiƫnteerd op gezelligheid en teamwork (klinkt allemaal heel flauw, maar het is prettig als je straks in september begint en al wat bekende gezichten ziet). In de avond kan er natuurlijk onder een ontspannen sfeer een biertje genuttigd worden. Zondag gaan we terug naar de HHS in Delft om vervolgens naar huis te gaan of door te gaan naar de OWEE.

Dit ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Maar met een grote groep nieuwe studenten zal er altijd wel iemand zijn met wie jij een klik hebt. Zo niet, niet getreurd omdat er genoeg activiteiten in teamverband zijn en we weten allemaal dat competitie ons samen brengt. Je zal genoeg contact hebben met je toekomstige medestudenten.

Nee dit is absoluut geen ontgroening! Kybernetes is een studievereniging en geen studentenvereniging. Kybernetes streeft naar een combinatie van studeren maar op een gezellige wijze door middel van een keertje bowlen of een filmavond. Wees dus niet bang voor een ontgroening!

Net zoals elk weekendje weg/kamp zijn de standaarddingen zoals kleding, toiletspullen en dergelijke van belang. Een week voor het weekend zal een definitieve paklijst naar je opgestuurd worden. Zodat jij rustig alles netjes kan inpakken wat je nodig zal hebben gedurende dit weekend.