EJW 2018

Kybernetes

Kybernetes is de studievereniging van de opleiding Mechatronica. Als je lid bent van Kybernetes kan je tegen gereduceerd tarief studieboeken kopen. Ook organiseert Kybernetes verschillende studie gerelateerde activiteiten, zoals lezingen, excursies en een studiereis. Daarnaast worden er op zijn tijd ook gezellige activiteiten georganiseerd, zoals een gezellige borrel, BBQ of bowlen.

EJW

Voor de vijfde keer organiseert Kybernetes het eerstejaarsweekend (EJW) voor alle nieuwe studenten van Mechatronica. Dit is een mooie kans om je klasgenoten en studie te leren kennen voordat het schooljaar begint. Hierdoor begin je de studie voorbereid. Het EJW wordt gehouden van donderdag 16 augustus tot en met zondag 19 augustus 2018.

Gedurende het EJW word je ingedeeld in groepjes van 8 tot 10 studenten die begeleid worden door een ouderejaars mentor die alle ins en outs van de studie weet.

OWEE

Aansluitend op het EJW vindt de OWee plaats. Tijdens de OWee maak je kennis met de studentenstad Delft, bezoek je verschillende studentenverenigingen en zie je wat de TU campus allemaal te bieden heeft . Als je ook bent aangemeld voor de OWee, verzorgen wij een vloeiende aansluiting.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het EJW en OWee door naar OWEE te gaan. Als je inschrijving is verwerkt ontvang je uiterlijk een week voor het weekend het programmaboekje, de paklijst en de verzamel- en ophaaltijden. 

Meer informatie

Voor een goed indruk kan je de foto’s van EJW 2014 en EJW 2015 terugkijken. De foto’s van de BBQ staan ook online Kijk op de website van de OWEE voor meer informatie over hetOwee.

Het EJW is geen ontgroening, maar bedoeld om je klasgenoten te leren kennen. Kybernetes is eenstudievereniging van de opleiding Mechatronica en geen studentenvereniging.

Vragen

Voor vragen kan je altijd mailen naar: ejw@kybernetes.nl.

Datum: 
vrijdag, 17 augustus, 2018 - 12:00