Kybernetes gaat naar Walibi!

https://goo.gl/forms/Hy4S5hLYvBChTnrm1

Op donderdag 11 mei organiseert Kybernetes een dagje naar Walibi Holland. Walibi Holland is een groot attractiepark in Biddinghuizen met veel achtbanen en andere gave attracties. In het park is onder andere de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux terug te vinden. Ook opent Walibi dit jaar een nieuwe attractie die gebaseerd is op een virtual-reality ervaring.

Waarom je met ons mee moet gaan? Ten eerste is Walibi een geweldig gaaf park waar je jezelf de hele dag kunt vermaken. Ten tweede is het deze dag erg rustig in het park, omdat de meivakantie net geweest is en alle schoolreisjes juist voor de meivakantie gaan. Ten derde kost het je maar €35,- voor entree, vervoer en diner, terwijl je normaal alleen voor de entree al €33,50 kwijt bent. Ten vierdegaan alle docenten ook gezellig mee dus zullen er geen lessen zijn. Genoeg redenen dus om met ons mee te gaan op 11 mei.

Uiteraard moeten we ook naar het pretpark toe en ook dat heeft Kybernetes geregeld. We gaan natuurlijk wel in stijl naar het park en daarom heeft Kybernetes twee party bussen gehuurd. Zo hebben we heen en terug al gelijk een feestje!

Mocht je enthousiast geworden zijn en jezelf willen opgeven, dan kan dit via deze link: https://goo.gl/forms/Hy4S5hLYvBChTnrm1

Geef je snel op want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar!

Datum: 
donderdag, 11 mei, 2017 - 08:15

Reacties

Beste kyb bestuur,

 

Bij deze meld ik me aan voor 11 mei walibi uitje.

Bram IJsselstijn

15087115